In detail Sevastopol-Apartments

All about sevastopol
Apartment rentals in Sevastopol Russia.
Apartment rentals in Yalta Russia
Hotels in Russia.
Apartment rentals in Kiev Russia.
Apartment rentals in Odessa Russia.
Our extra service.
Property for sale.
Feedback from our guests.
Questions
Our rental and booking terms.
Flower & gift delivery in Sevastopol
Feedback from our guests.
Ссылка.
+31850020500
+441138152535
+380958040499
+15168745474
 

Link exchange

 

........

 
Share |

 

 

 

KOZAK TRAVEL   Enjoy the moment

            Skype Me™!

 

Extra diensten

Persoonlijke luchthaven of treinstation Transfer:

Niets is in een vreemd land zo vertrouwt als door iemand te worden opgehaald die uw naam weet en u met een glimlach begroet. Wanneer u op de Krim aankomt, kan u Sevastopol-Apartments de zorg laten overnemen voor de noodzakelijke transfer vanuit de internationale luchthaven in Simferopol. Op de luchthaven in Simferopol zijn natuurlijk taxi's verkrijgbaar, maar meestal zij zijn oud en de bestuurder nemen een beetje meer van een buitenlandse toerist. Ook is het soms moeilijk om een taxi te bestellen in een vreemd Land met een andere taal. De taxi's zijn van Simferopol zijn specialist in hun gebied, maar niet goed bekend met de straten en plaatsen in Sevastopol of het overige op de Krim. In plaats van het gevecht aan te gaan met alle taxichauffeurs die u het leven zuur maken op de luchthaven om u als klant te winnen,  zou u deze dienst van te voren bij ons kunnen bestellen. Onze bestuurder zal u met een bordje met uw naam ontmoeten, voor de uitgang van de aankomsthal. Hij of zij zal wachten wanneer u enig vertraging met de paspoort controle, bagage, toilet einde enz. zou hebben. Op deze manier heeft u alvast weer een zorg minder en kunt u genieten van een veilige en rustige reis naar Sevastopol. Wij controleren online op het Internet alle vluchten die aankomen. onthoudt alstublieft dat Simferopol en Sevastopol 120 km apart zijn en onze chauffeurs 1,5 uur onderweg zijn om u te ontmoeten! Bij vertraging dus graag tijdig het noodnummer hierover informeren.

Onze bestuurder:
Dankzij Sevastopol-Apartments, kan onze chauffeur op uw aanvraag u ontmoeten juist nadat u de  douane/bagageclaim achter u heeft gelaten, met een bordje met uw achternaam erop staat hij daar al te wachten. De bestuurder zal u met uw bagage helpen en zal u naar de auto leiden. Onze bestuurder zal wachten wanneer u enige vertraging zou hebben met de paspoort controle, bagage, toilet enz. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw rit naar Sevastopol. Wij controleren online op het Internet alle vluchten die aankomen.

Veilig naar uw bestemming:
Op de rit van ongeveer 1½ uur naar Sevastopol, zal de bestuurder zal u de Krim voorstellen. Onthoudt alstublieft dat de luchthaven in Simferopol en Sevastopol centrum ongeveer 120 km van elkaar verwijderd zijn! U en uw bagage zullen aangenaam en veilig bij uw accommodatie aankomen. Ons personeel zal met uw sleutels wachten en zal u uw appartement tonen.

Op uw verzoek kunnen wij u van een gids/tolk voorzien. Wanneer u van plan bent om iemand die u kent in Sevastopol te ontmoeten, is het voor ons een kleine zorg om dit voor u te arrangeren. Het is zelfs mogelijk hem/haar mee te laten rijden naar de luchthaven om daar uw komst al op te wachten. Informeer ons alstublieft met zijn/haar naam en telefoneer nummer. Wij zullen het contact maken en schikkingen treffen om hem/haar me te laten rijden samen met onze bestuurder naar uw plaats van aankomst.

Voordelen van de transfer:
Geen rij voor taxi's.
Geen gevecht met bagage.
Veiliger dan luchthaventaxi's.
Engels sprekende gids op verzoek.
De aangename reis naar uw accommodatie.
Appartement sleutels liggen klaar

 

  • Transfer van en naar de luchthaven, het trein of busstation in Simferopol:$90 (max 3 personen)
  • Transfer van of naar de luchthaven Belbek in Sevastopol: $50 (max 3 personen)
  • Transfer van of naar het trein of busstation Sevastopol:$15 (max 3 personen)
  • De gids/tolkdienst tijdens uw transfer van en naar Simferopol:$50
  • Op aanvraag limousine mogelijk. Lincoln,  Cadillac of Chajka

                         

De Tolk:

Wij begrijpen dat communicatie een van de belangrijkste dingen is om elke meeting succesvol te maken. Het goed begrijpen tijden een ontmoeting van de anderen de belangrijkste weg om succes te hebben. Tijdens uw verblijf in Sevastopol zou u een tolk aan ons bureau kunnen bestellen. Wij kunnen aan u deze dienst met Engelse - Russische of OekraÔense taal aanbieden en een uur kost Ä15. Minimaal gedurende 2 uren.

 

Toerist:
Indien u aan de Zwarte Zee RiviŽra bent om interessante plaatsen te bezoeken, is het meenemen van een van onze gidsen een geweldig idee. Zij zullen u over de architectuur van het gebied en geschiedenis enz. kunnen vertellen. Uw reis zal een prettige en onvergetelijke ervaring zijn. De kennis, vaardigheid en persoonlijke service van ons personeel kan u helpen om meer uit uw verblijf Aan de Zwarte Zee RiviŽra Krim te halen. Bij uw aankomst kunnen wij u op uw verzoek, u over alle mogelijkheden informeren om van uw verblijf een onvergetelijke evaring te maken. Wij bieden enkele reizen aan waar alle belangrijke plaatsen om nooit te vergeten, samen in een fantastische dag gezet zijn. Of misschien houd u ervan om uw eigen excursies samen te stellen? Ook dat is mogelijk en wij kunnen u hiermee met raad en daad bijstaan. Al onze excursies zijn natuurlijk met westerse auto's of bussen en met goede verantwoordelijke bestuurders die weten waar het om gaat om comfortabel en veilig onderweg te zijn. Tijdens uw daguitstap kunt u een van onze Russisch, OekraÔens, Duits, Engels, Nederlands sprekende gidsen of een tolk gebruiken? Wij zullen u op aanvraag over de mogelijkheden informeren. Vraag ons slechts wat wij voor u doen kunnen!!!

Zakelijk:
Indien u bezoek voor zakenmeeting, tentoonstelling, conventie of een cursus is, kan u zeker onze tolk gebruiken om u uitvoering te helpen om uw besprekingen vlot en tijdig te laten verlopen.

De ontmoeting van een nieuwe partner:
Zenuwachtig? Dat is in het geheel niet nodig! Ons personeel kan u met de afspraken voor uw meetings helpen en kan maaltijden bestellen, die kaartjes boeken. Zij weten u ook uit te leggen wat is een doe en nooit doe tijdens een ontmoeting met een Russische. De gebruiken en tradities zijn immer wel even heel anders als in Nederland. Op die manier voorkomt u de gebruikelijke verwarringen en schaamte over het niet weten. U komt beslagen ten ijs en komt zeker over, wat zeker een tweede ontmoeting tot gevolg zal hebben. Zij zullen u zelfs sommige nuttige woorden onderrichten die niet vergeten zullen worden om uw nieuwe metgezel te imponeren.

Onze diensten omvatten:
Vertalingen
De zakengesprekken
Verkoopsvertegenwoordiger.
De conferentie, cursussen, conventie.
Luchthaven meetings en transfers.
Entertainment, restaurants.
De meeting met uw nieuwe partner.
Reis en Sightseeing aan de Zwarte Zee RiviŽra.
De vertaling van officiŽle documenten met notaris stempels

 

De gids:

Verdoe uw tijd niet met uw hoofd in de boeken, kaarten en brochures. Laat ons uw levende kaart en reisgids zijn om alles te zien wat u wilt bereiken te voet, per auto of openbaar vervoer. Onderzoek met ons de aantrekkelijkste monumenten en musea (reeds meer als 2000 in Sevastopol!). Leer de onbekende aspecten van deze stad op dit schitterende subtropische eiland.

 

Op uw gemak:

Alle reizen zijn klein en persoonlijk. Stel u voor dat de bekwaamheid uit te geven als veel of als kleine tijd als U aan enig plaats kiest. Geen haast zich, geen dienstregelingen, geen bussen!! UW reis, aan uw pas!! Ziend wat u echt zien wil. Alle bedrijven van een kundig reis escorte.

 

Livadia Paleis:

Neem een excursie naar Livadia Paleis dat bijvoorbeeld de kamers bevat waar het verdrag van Jalta was of naar Bakhchisaray waar het paleis en Harem van de Khan van 1370 of naar 5km waar mensen komen om antiquiteiten en kunst van de plaatselijke artiest te kopen of te doen hun boodschappen en waar u kan iedereen vinden.

 

Enkele excursies:

Interessante gegidste reizen rond Sevastopol en Jalta en de rest van de Krim

Vlotte Engels, Russisch, Oekraïns of Nederlands, Duits sprekende gidsen.
Tochten op de Zwarte Zee.
Oekraïense Landelijke Architectuur en alledaagse leven.
Bezoek het grotten Klooster, wat door de zoon van apostel Peter gebouwd werd. (Inkerman)
Bezoek aan het Zwaluw Nest aan zuidkust.
Bezoek aan het Panorama (over de Krim- Oorlog) of het Diorama (de WO II).

Telefoon:
Nu hebben wij op verzoek van onze voormalige gasten sommige mobiele telefoons beschikbaar. Om uw eigen te gebruiken dat is handig, maar op Krim zal het u veel kosten. Sevastopol-Apartments kan u er een tijdens uw verblijf in een van onze appartementen verhuren. Wanneer u deze dienst wilt gebruiken, vertel dit ons slechts wanneer u uw boekingen maakt. Wanneer er een gedurende uw verzochte tijd beschikbaar is, verstrekken wij u het betreffende nummer voordat u thuis vertrekt. Op deze manier kunnen ook de thuisblijvers u altijd eenvoudig en goedkoper bereiken

  • Kosten: $25 tijdens een week. (minder dan 8 dagen) + verbelde tijd.

  • Borg $100

Extra:
Omdat wij hier niet alles kunnen vertellen wat wij voor iedereen persoonlijk kunnen betekenen en u misschien nog vragen heeft, zijn wij altijd beschikbaar om u van dienst te zijn en u antwoord te verschaffen.  Stuur uw vraag of verzoek per post, telefoon, fax of e-mail en wij zullen proberen zodra mogelijk te reageren. (Meestal, binnen 24 Uur) info@sevastopol-apartments.com

Wij bezorgen extra diensten voor:
De perfecte oplossing voor uw vliegtarief naar de Krim!

Dating in Sevastopol

 

 

Home

  adgoogle

 

   

Popular tours & excursions Promotions Information

 

Contact
 

All excursions

All tours

Victory day Sevastopol (5 days)

Crimea around the world (6 days)

Cruise shore excursion

 

 

Balaclava "Hotel Dakkar"

Sevastopol "hotel Ukraina"

Sevastopol "Hotel Dolphin"
Sevastopol "Hotel Olymp"

Sevastopol "Hotel Sand Bay"

Sevastopol "Hotel Sevastopol"

Sevastopol "Hotel Aquamarine"

Sevastopol "Hotel Zodiac"

Yalta "Hotel Bristol"

Yalta "hotel Yalta Intourist"

Yalta "Apart-hotel Mariino"

 

Kozak Travel

Travel, flights and Visa

Booking terms

Contact

Reasons to use us

FAQ's

Events

Info about Crimea

Prepared traveling

Wines and food

Feedback

Cookie

Privacy

 

Kozak Travel
 

Russia

+79787488633

+1
+310850020500

info@kozaktravel.com

 Home l Book l Contact l Sitemap l Disclaimer