In detail Sevastopol-Apartments

All about sevastopol
Apartment rentals in Sevastopol Russia.
Apartment rentals in Yalta Russia
Hotels in Russia.
Apartment rentals in Kiev Russia.
Apartment rentals in Odessa Russia.
Our extra service.
Property for sale.
Feedback from our guests.
Questions
Our rental and booking terms.
Flower & gift delivery in Sevastopol
Feedback from our guests.
Ссылка.
+31850020500
+441138152535
+380958040499
+15168745474
 

Link exchange

 

........

 
Share |

 

 

 

KOZAK TRAVEL   Enjoy the moment

            Skype Me™!

 

De Krim - Het Schiereiland.

De Autonome Republiek de Krim heeft een bevolking van ongeveer 3.500.000 mensen die met 10.000 vierkante mijlen leven. Het schiereiland is aan het vasteland verbonden bij Perekop Istmus en wordt door de Zwarte Zee en de Zee van Azov omringd. De hoofdstad is Simferopol en andere belangrijke steden omvatten Feodosia, Kerch, Sevastopol, Jalta en Yevpatoria. De Krim kustlijn is een van het langste en onberoerde in Europa met veel flora en fauna. Langs de noordoostelijke kust is een serie van ondiepe lagunes bekend als de Sivash of Putrid Zee. Deze zee is naar de Zee van Azov door de Arabatskaya Strelka verbonden. Aan het zuiden is de Yaila Kam met uitgebreide weiden en bos lopen bijna 100 mijlen van de westkust oostwaarts. Deze Alpen - Himalaya bergketen bestaat uit drie onderscheidene parallelle kammen: De Zuidelijke, De Interne en De Externe. De grootste spits, stijgt bij het Romeinse Kosh 5.034 voet boven het zeeniveau uit. Hier is de temperatuur koel en vochtig. Er is een internationale bekende observatiepost, De Krim- Astrofysische Observatiepost op Mt. Koshka. Op de zuidzijde van deze Kam is de "Zwarte Zee RiviŽra" met zijn subtropisch klimaat en palmbomen. Aan dit gebied zijn er vele wijngaarden, fruit boomgaarden en enkele bekende vakantieplaatsen en steden. De Krim rivieren zijn verdeeld in drie groepen: rivieren van de noordoostelijke Bergrug hellingen; rivieren van de noordelijke hellingen en rivieren van de zuidelijke kust. De langste rivier op de Krim is de Salghir. De belangrijke industrie voor de Krim is visvangst. De belangrijke vissoorten die in de Zwarte Zee gevangen worden zijn haring, tonijn, garnaal, kammossel, paardenmakreel en khamsa. De groeves op de Krim bevatten klei, kalk, zout, flux, grind, kalksteen en mergel. Op dit fabelachtige schiereiland aan de Zwarte Zee kan men van het mooie strand en disco leven genieten. Voor een lange tijd was dit enkel mogelijk voor de hoge geplaatste Russen omdat niet iedereen toegestaan werd op de Krim en special Sevastopol was verboden binnen te gaan. Van april tot oktober het aangenaam bezig op het hele Krim schiereiland.

 

De Krim - DE RIVIERA

Mooie baaien en willekeurige rotsen, prachtige gouden stranden met zand duinen en een verwarmde heldere zee creŽert de aantrekkingskracht van de zeer bekende Krim en de Zuidelijke Zwarte zee RiviŽra en Zwarte Zeekust. Dit gebied heeft over de laatste 100 jaren een vergaande vakantieontwikkeling meegemaakt.  En ontwikkelde zich in zomer toevlucht met vakantiedorpen. De zandige zee bereikt een dieptepunt middels een  zachte helling en maakt baden en zwemmen veilig voor zelfs de jongste vakantiegangers. Langs de perfecte kustlijn kan u zeker zijn dat u iets zult vinden waar iedereen zich me kan vermaken. In nacht de plaatsen en speciaal Sevastopol, zijn springlevend met restaurants, bars, clubs en alle nachtcafťs, de open markt met stalletjes waar u iets van antiquiteiten kopen kan, of moderne zaken, kleding, eten  en veel meer. Er zijn meer dan 240 uren zonneschijn in mei en september en meer dan 300 uren in juli en augustus en met een gemiddelde temperatuur van 28 graden, het is hierdoor gemakkelijk om te begrijpen waarom deze bestemming zo populair is geworden. Indien u geen liefhebber van het strand bent, ontvangt Sevastopol langs de kustlijn u graag in een van haar vele musea, kloosters, kerken en ongewone dorp vissersdorpje Balaklava wat het nieuwe Staint Tropes is en waar u rustig kan zitten en de Krim- cultuur kunt opsnuiven en deze mooie plaats van nog een hoek kunt bekijken. Voor het avontuurlijker type organiseert Sevastopol-Appartements excursies gedurende alle dagen in de zomer, waar u een safari zou kunnen nemen, wandeling over het verbazingwekkende terrein langs de zuidkust of bergen, paardenritten kunt maken, modderbaden en meer kuren en wellness kunt genieten, een bezoek aan paleizen, musea of historische plaatsen kunt brengen of een auto huren en zelf dit gebied met zijn contrasterend landschap ervaren, op uw eigen tempo.

Sevastopol

In de 5e eeuw voor Christus, is men gestart met de bouw van Hersones, op de plaats waar nu Sevastopol is gesitueerd. In 988 werd Sevastopol veroverd door Prins Volodymyr Svyatoslavovych, die de Orthodoxe kerk introduceerde. In mei 1783 Zeilden de eerste schepen van de Zwarte Zee Vloot de Buchta binnen. Vandaag de dag liggen de schepen van deze vloot nog steeds voor anker in de Akhtialsky haven van de stad.

Zelfs in de tijd van de Sovjets was Sevastopol de meest belangrijke havenstad van de USSR. Vele monumenten herinneren nog aan deze tijden. In die tijd was voor iedereen die niet in de stad woonde en dit gold ook voor de Russen zelf, Sevastopol verboden gebied. Dit vanwege de vele geheimen die er te zien waren in de stad.

De stad zag niet alleen opbouw, maar gedurende de Russisch - Turkse oorlog 1854 - 1855 en WO II van 1941 - 1944 werd de stad volledig verwoest.

Sevastopol op dit moment:

Sevastopol is gesitueerd op het schiereiland De Krim en heeft ongeveer 378.500 inwoners in de winter en 450.000 in de zomer en is net als alle belangrijke steden in de wereld bijvoorbeeld: Rome, Parijs, Istanbul, gebouwd op 7 heuvels.

Het is naast Moskou en St. Petersburg de belangrijkste en bekendste stad van de voormalige Sovjet Unie. De Krim heeft een van de meest fantastische kustgebieden van Europa. Op dit schitterende schiereiland bestaat een interessant strand-, disco- en nachtclub leven, dat in het verleden alleen daar was voor de hooggeplaatste Russen die een visum konden bemachtigen. Vanaf de start van mei tot het eind van oktober bruist het er, maar is er geen massa toerisme!

Sevastopol is de grootste niet bevriezende haven in de winter van Het Russische rijk. Het is tevens de grootst visserij en handelshaven aan de Zwarte Zee en het industriŽle-, onderzoek- en technisch centrum op het schiereiland. het is het meest bekendste en belangrijkste vakantie ressort, cultureel en historisch plekje in het zuiden van de OekraÔne, gesitueerd in het uiterste zuidoosten van Europa.

In het gebied van Sevastopol is het klimaat aangenaam en mild te noemen. Het heeft een zeeklimaat, landklimaat aan de voet van de bergen en in het zuidwesten een subtropisch Middellands zee klimaat. De gemiddelde maandelijkse lucht temperatuur gedurende het jaar is altijd boven nul. de koudste maand is februari (- 8, + 14), de temperatuur in het opper stratus van het water van de Zwarte Zee aan de kust van de Krim is gedurende het jaar altijd ver boven nul. De atmosferische temperatuur is niet altijd normaal te voorspellen zoals ergens anders ter wereld. De droogste maand is september ( 24,6 mm) en de natste is november (83 mm)

Het gebied dat tot Sevastopol behoord is 1079 vierkante kilometer groot en is daarmee 0,143% van het totale gebied van de OekraÔne. Het gebied heeft 864 vierkante km land en 215 vierkante km haven. De lengte van de kust is 152 km. Sevastopol is daarmee groter als bijvoorbeeld Moskou of New York.

29% van het gebied is in gebruik als landbouwgrond (hoofdzakelijk wijnbouw), bijna 40% is bosgebied, 25% industrie en woongebied. 6% is in gebruik als marine basis voor de Zwarte Zee Vloot van de Russische federatie en de marine van de OekraÔne. Sevastopol is opgedeeld in de districten Balaklava, Gagarinsky, Leninsky and Nokhimovsky.

De populatie bedraagt op het moment 387.500 personen.

In de stad werken 175.400 mensen waarvan de meeste (36.900) werken in de handel, restaurant en de hotel business. In de industrie 28.000 personen, in transport en communicatie 18.800, in alle scholen en opleidingsinstituten 13.700, in de openbare gezondheid 10.800 en in administratie 7.400. Er zijn maar 1.920 mensen werkeloos! In Sevastopol leven 269.953 Russen, 84.420 OekraÔner en vertegenwoordigers uit 100 verschillende andere landen, waarvan ik er een ben.

54,3% van de bewoners zijn vrouw en 45,7% man. 359.130 mensen hebben de OekraÔense en 1.889 de Russische nationaliteit. Burgers van een van de andere CIS landen zijn met 158 totaal. Inwoners zonder nationaliteit zijn er 1.141. Van al deze mensen en dan hoofdzakelijk de mannen is 14% vanwege werkzaamheden langer als 6 maanden per jaar niet in Sevastopol. (Scheepvaart)

90.5% van de bevolking spreekt RUSSISCH!

In Sevastopol zijn 75 scholen, 1 universiteit, 3 instituten, ongeveer 20 verschillende branches of faculteit van Russische en OekraÔense hogere opleidingen, 7 Hoge scholen, 6 handelsscholen, 9 esthetiekscholen, 69 bibliotheken, 4 theaters, ongeveer 2000 monumenten en 13 staats gezondheids centrums.

Er rijden 223 trolleybussen, 149 bussen, 208 minibussen en ontelbaar veel taxi's, die samen in 2003 166.608.400 mensen meet een kaartje vervoerden onder de pensioen gerechtigde leeftijd. Mensen met pensioen reizen immers gratis en kopen geen kaartje!

Middels het besluit van het gouvernement van de OekraÔne in 1996, is de stad Sevastopol geopend om te bezoeken voor alle mensen uit alle landen en zijn de havens geopend voor de buitenlandse schepen. Er zijn talloze uitdagingen om het gebied te ontwikkelen als een internationaal handels en industrie centrum. Ook het toerisme is en krijgt een zeer belangrijke plaats in het geheel. Dit alles is te danken aan de centrale ligging van het schiereiland op de kruising van de meest belangrijke handelsroutes in de wereld, het milde subtropische klimaat en de kennis van de lokale bevolking op allerlei gebied.

Vanuit Sevastopol is het gehele schiereiland goed en snel te bereiken voor allerlei excursies naar alle windrichtingen. En vanaf 2004 is Sevastopol uitgeroepen tot belangrijkste toeristische stad van de OekraÔne!

 

 

Jalta dat aan de "Russische RiviŽra" op het Krim schiereiland gesitueerd is, is een zeer historische plaats. In Jalta kan u "Het Livadia Paleis" vinden. Dit was Het Zomer verblijf van de laatste Tsaar. In 1945 werd deze plaats door Roosevelt, Stalin in Churchill gebruikt om het verdrag van Jalta te ondertekenen.

Het klimaat op de Krim:

Maand: Jan. Feb. Maart. April. Mei Juni Juli Aug. Sept. Okt. Nov. Dec.
Dag: 7 0 12 18 25 28 30 30 25 20 10 7
Zee: 8 8 10 12 17 22 26 26 24 17 13 10

                                                                    

Sevastopol tijd   

                    

Weersvoorspelling
 
Klik de afbeeldingen om meer te zien
 

 

 

OekraÔne vandaag

 

 

Valuta exchange
 
 

Euro/UAH

RUB/UAH

Dollar/UAH

USD/UAH

Euro/UAH

EUR/UAH

Ukrainian hrivna (UAH), 1 hrivna = 100 kopeek.

http://www.finance.com.ua/en

 

   

Klik hier om de webcams van Sevastopol te zien

Webcam 1      Webcam 1         Webcam 2

 

TOP

Home

  adgoogle

 

   

Popular tours & excursions Promotions Information

 

Contact
 

All excursions

All tours

Victory day Sevastopol (5 days)

Crimea around the world (6 days)

Cruise shore excursion

 

 

Balaclava "Hotel Dakkar"

Sevastopol "hotel Ukraina"

Sevastopol "Hotel Dolphin"
Sevastopol "Hotel Olymp"

Sevastopol "Hotel Sand Bay"

Sevastopol "Hotel Sevastopol"

Sevastopol "Hotel Aquamarine"

Sevastopol "Hotel Zodiac"

Yalta "Hotel Bristol"

Yalta "hotel Yalta Intourist"

Yalta "Apart-hotel Mariino"

 

Kozak Travel

Travel, flights and Visa

Booking terms

Contact

Reasons to use us

FAQ's

Events

Info about Crimea

Prepared traveling

Wines and food

Feedback

Cookie

Privacy

 

Kozak Travel
 

Russia

+79787488633

+1
+310850020500

info@kozaktravel.com

 Home l Book l Contact l Sitemap l Disclaimer